Direkt:

Content:

Materialen

Slechts uit de beste, natuurlijke grondstoffen kunnen wij duurzame voorwerpen van blijvende waarde creëren. De zeer hoge kwaliteit en de unieke eigenschappen van alle DENK producten zijn het resultaat van de door onszelf ontwikkelde materialen.

Het Smeltvuur maken we van het door ons ontwikkelde CeraNatur®, CeraLava® en Granicium®. Deze merken zijn exclusief: U vindt deze alleen bij DENK.

CeraNatur®

CeraNatur® is een ongeglazuurd, natuurlijk keramiek. Het is aangenaam fluwelig en gelijktijdig vuilafstotend. De kleur varieert van lichtbeige tot natuurbruin.

CeraLava®

Op basis van lavazand met een hoog ertsgehalte maken we CeraLava®. Het is een antracietkleurig keramiek, dat qua kleur en uitstraling zeer goed bij het element vuur past.
De Smeltvuren van CeraLava® zijn dan ook zeer harmonieus en stijlvol.

Granicium®

Granicium® is de naam van ons wereldwijd unieke graniet-keramiek. Gesinterd granietmeel wordt in een speciaal procédé aangemengd en vormbaar gemaakt. Door het materiaal bij een zeer hoge temperatuur te bakken, versmelt het tot Granicium®, dat dezelfde eigenschappen heeft als Graniet.


denk-logo-footer

© 2019 DENK

Keramische Werkstätten e.K.

* ALLE PRIJZEN INCL. BTW, EXCL. VERZENDKOSTEN