Aroma in de kamer

Voor onze smeltvuren bieden wij een eigen assortiment 100 % natuurlijke etherische oliën. Voor uw welbehagen en de succesvolle aromatherapeutische werking hechten wij ook bij onze oliën grote waarde aan topkwaliteit.

Geuren spreken onze zintuigen op een bijzondere manier aan. Ze roepen herinneringen op, ontspannen of vitaliseren. Voeg een paar druppels hoogwaardige aroma-olie toe aan het was in uw smeltvuur en geniet van het effect.

Door het toevoegen van de olie aan het was ontvouwt het aroma zich zacht en decent – anders dan bij geurlampen of vaporizers. Bovendien kunt u de intensiteit van het aroma gemakkelijk zelf bepalen aan de hand van de hoeveelheid olie.

Het smeltvuur kan steeds weer opnieuw worden gebruikt en is heel eenvoudig bij te vullen. Als het smeltvuur is opgebrand, kunt u het weer eenvoudig met wasresten of pastilles vullen, een beetje olie toevoegen en opnieuw van de geur genieten.

Navulbaar aromalicht

Beleef geurige momenten met het smeltvuur en de uitgelezen geurcomposities van Denk.

Effectief tegen muggen

Handig, niet alleen voor buiten – etherische oliën houden muggen en fruitvliegen effectief en op natuurlijke wijze op afstand.