Het Smeltvuur Camping is gemaakt voor avonturen in de vrije natuur. Het is bijzonder robuust en stabiel, maar tegelijkertijd geoptimaliseerd qua gewicht. CeraLava® maakt het ongevoelig voor vuil. Het bijgeleverde deksel wordt voor een veilig transport met klittenband in de draagtas bevestigd.
Geniet van het licht, de warmte en de romantiek van vuur op reis, op het strand, bij een picknick of waar u maar wilt. Thuis kan het Smeltvuur Camping evengoed in de tuin of op het balkon worden gebruikt. Het is winddicht en vorstbestendig. Een fakkel voor het hele jaar.

ArtikelCSF
20 cm
Hoogte15,50 cm
Gewicht3,70 kg

Leveringsomvang
Smeltvuur Camping CeraLava®, met deksel, met was gevuld, klittenband voor transport, draagtas, gebruiksaanwijzing

129,00 €165.90 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

Gebruik als brandstof gewoon kaarsen en wasresten. Oude kaarsen zorgen voor nieuw licht – u hoeft ze alleen maar in het Smeltvuur te leggen. Het smeltvuur kan op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde en zuinige manier worden gebruikt. De oude lonten hoeft u daarvoor niet te verwijderen. Ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden.

Bij levering is het Smeltvuur al gevuld met was voor een brandduur van ca. 36 uur. Het kan probleemloos worden gebruikt en geeft een zeer mooi, zacht licht. Het Smeltvuur zelf is uitgerust met een duurzame, niet-brandbare lont van glasvezels. In Duitsland is Schmelzfeuer een geregistreerd merk.

CeraLava®

CeraLava is een nagenoeg zwarte, vorstbestendige keramiek die wij vervaardigen van fijngemalen lavazand in combinatie met speciale soorten klei uit het Westerwald.

Gemakkelijk na te vullen

Het maakt niet uit of u kaarsen of waspastilles gebruikt – het smeltvuur kan altijd gemakkelijk en voordelig worden gevuld. Voor duurzaam vlammenplezier.

Absoluut winddicht

Een smeltvuur Outdoor kan zelfs door een storm niet worden uitgeblazen. Probeer het eens.

Meer vlammen met licht glas

Door de lichtglasbevestiging wordt de vlam niet alleen gereflecteerd, maar flikkert ook levendiger. Een hoogtepunt voor vuurliefhebbers.

Voor extreme omstandigheden

De winterkap houdt de smeltkringloop stabiel tot een temperatuur van -20 °C.

Effectief tegen muggen

Met onze zuiver natuurlijke anti-insectenolie houdt het smeltvuur vervelende insecten op afstand.

Alle Smeltvuur-modellen outdoor

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor buiten.