Het smeltvuur Indoor CeraLava is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. De vlam brandt rookvrij en schoon. Het geeft romantisch licht en is samen met onze speciaal afgestemde, natuurlijke etherische oliën ideaal voor de aromatherapie.

Artikel SFCI
13 cm
Hoogte 8 cm
Gewicht 600 g

Leveringsomvang
Smeltvuur Indoor CeraLava, gevuld met was, gebruiksaanwijzing, in geschenkverpakking

69,90 €88.90 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

De permanente lont van glasvezel brandt niet en hoeft niet te worden vervangen. Bij levering is het smeltvuur Indoor al gevuld met was voor een onafgebroken brandduur ca. 12 uur. Licht, warmte en ontspannende geuren – het smeltvuur Indoor is welzijn voor alle zintuigen.

Met het smeltvuur kunnen alle soorten wasresten eenvoudig en comfortabel worden gerecycled. Uit oude kaarsen brandt weer nieuw licht. De lonten hoeven niet te worden verwijderd, ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden. Schoonmaken is niet nodig. Het smeltvuur kan op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde, veilige en zuinige manier worden gebruikt.

CeraLava®

CeraLava is een nagenoeg zwarte, vorstbestendige keramiek die wij vervaardigen van fijngemalen lavazand in combinatie met speciale soorten klei uit het Westerwald.

Alle indoor-smeltvuren

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor binnen.