Het smeltvuur Indoor CeraNatur is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. De vlam brandt rookvrij en schoon. Het geeft romantisch licht en is samen met onze speciaal afgestemde, natuurlijke etherische oliën ideaal voor de aromatherapie.

ArtikelSFDI
13 cm
Hoogte8 cm
Gewicht800 g

Leveringsomvang
Smeltvuur Indoor CeraNatur, gevuld met was, gebruiksaanwijzing, in geschenkverpakking

69,90 €88.90 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

De permanente lont van glasvezel brandt niet en hoeft niet te worden vervangen. Bij levering is het smeltvuur Indoor al gevuld met was voor een onafgebroken brandduur ca. 12 uur. Licht, warmte en ontspannende geuren – het smeltvuur Indoor is welzijn voor alle zintuigen.

Met het smeltvuur kunnen alle soorten wasresten eenvoudig en comfortabel worden gerecycled. Uit oude kaarsen brandt weer nieuw licht. De lonten hoeven niet te worden verwijderd, ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden. Schoonmaken is niet nodig. Het smeltvuur kan op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde, veilige en zuinige manier worden gebruikt.

CeraNatur®

CeraNatur ontstaat uit zandsteenkleurige klei die alleen voorkomt in het Coburger Land. Onze vorstbestendige natuurkeramiek onderscheidt zich door hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Alle indoor-smeltvuren

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor binnen.