Het smeltvuur Indoor Granicium M is speciaal ontworpen voor het gebruik binnenshuis. De vlam brandt rookvrij en schoon. Het geeft romantisch licht en is samen met onze speciaal afgestemde, natuurlijke etherische oliën ideaal voor de aromatherapie.

ArtikelSMG
15 cm
Hoogte11,50 cm
Gewicht1 kg

Leveringsomvang
Smeltvuur Indoor Granicium M, gevuld met was, driedelige insteekbare roestvrijstalen voet, roestvrijstalen deksel, gebruiksaanwijzing, in geschenkverpakking

99,00 €123.90 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

De permanente lont van glasvezel brandt niet en hoeft niet te worden vervangen. Bij levering is het smeltvuur Indoor al gevuld met was voor een onafgebroken brandduur ca. 12 uur. Licht, warmte en ontspannende geuren – het smeltvuur Indoor is welzijn voor alle zintuigen.

Met het smeltvuur kunnen alle soorten wasresten eenvoudig en comfortabel worden gerecycled. Uit oude kaarsen brandt weer nieuw licht. De lonten hoeven niet te worden verwijderd, ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden. Schoonmaken is niet nodig. Het smeltvuur kan op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde, veilige en zuinige manier worden gebruikt.

Granicium®

Granicium beschikt over de karakteristieke eigenschappen van de grondstof graniet. Door het hoge aandeel kwarts en veldspaat is deze keramiek bijzonder robuust en duurzaam.

Alle indoor-smeltvuren

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor binnen.