Het lichtglas reflecteert de vlam en verveelvoudigt het lichteffect. Dit zorgt voor een bijzonder effectvolle en veilige verlichting. Het kan overal buiten worden gebruikt – in de tuin, op het balkon of op de veranda. Precies daar, waar u atmosferisch licht wenst.

ArtikelSFG+LGA
20 cm
Hoogte28,50 cm
Gewicht4,50 kg

Leveringsomvang
Smeltvuur Outdoor Granicium® met lichtglas-set, gevuld met was, 4-delig, gebruiksaanwijzing, in 2 geschenkverpakkingen.

199,00 €249.00 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

Gebruik als brandstof gewoon kaarsen en wasresten. Plaats ze in het Smeltvuur en de resten worden weer nieuw licht. Zo kunt u het Smeltvuur gebruiken op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde, veilige en zuinige manier. De oude lonten hoeven niet te worden verwijderd, ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden.

Bij levering is het Smeltvuur al gevuld met was voor een brandduur van ca. 36 uur. Het kan probleemloos worden gebruikt en geeft een zeer mooi, zacht licht. Het Smeltvuur zelf is uitgerust met een duurzame, niet-brandbare lont van glasvezels. In Nederland is Smeltvuur een geregistreerd merk.

Granicium®

Granicium beschikt over de karakteristieke eigenschappen van de grondstof graniet. Door het hoge aandeel kwarts en veldspaat is deze keramiek bijzonder robuust en duurzaam.

Alle outdoor-smeltvuren

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor buiten.