Op het balkon of het terras, langs een pad of in de besneeuwde tuin, het Smeltvuur Outdoor CeraNatur is de juiste keuze als u in de openlucht sfeervol licht wenst. Het is winddicht en vorstbestendig. Een fakkel voor het hele jaar.

ArtikelSFD
20 cm
Hoogte14,50 cm
Gewicht3,50 kg

Leveringsomvang
Smeltvuur Outdoor CeraNatur, gevuld met was, gebruiksaanwijzing, in een geschenkverpakking

99,90 €127.00 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

Gebruik als brandstof gewoon kaarsen en wasresten. Oude kaarsen zorgen voor nieuw licht – u hoeft ze alleen maar in het Smeltvuur te leggen. Het smeltvuur kan op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde en zuinige manier worden gebruikt. De oude lonten hoeft u daarvoor niet te verwijderen. Ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden.

Bij levering is het Smeltvuur al gevuld met was voor een brandduur van ca. 36 uur. Het kan probleemloos worden gebruikt en geeft een zeer mooi, zacht licht. Het Smeltvuur zelf is uitgerust met een duurzame, niet-brandbare lont van glasvezels. In Duitsland is Schmelzfeuer een geregistreerd merk.

CeraNatur®

CeraNatur ontstaat uit zandsteenkleurige klei die alleen voorkomt in het Coburger Land. Onze vorstbestendige natuurkeramiek onderscheidt zich door hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Alle Smeltvuur-modellen outdoor

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor buiten.