Op het balkon of het terras, langs een pad of in de besneeuwde tuin, het Smeltvuur Outdoor Granicium is de juiste keuze als u in de openlucht sfeervol licht wenst. Het is winddicht en vorstbestendig. Een fakkel voor het hele jaar.

ArtikelSFG
19,50 cm
Hoogte14,00 cm
Gewicht2,90 kg

Leveringsomvang
Smeltvuur Outdoor Granicium, gevuld met was, gebruiksaanwijzing, in een geschenkverpakking

99,90 €127.00 Fr.*

YouTube

Door de video te laden, accepteert u het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

Gebruik als brandstof gewoon kaarsen en wasresten. Oude kaarsen zorgen voor nieuw licht – u hoeft ze alleen maar in het Smeltvuur te leggen. Het smeltvuur kan op een milieuvriendelijke, ongecompliceerde en zuinige manier worden gebruikt. De oude lonten hoeft u daarvoor niet te verwijderen. Ze zinken naar de bodem van de kom en kunnen niet ontbranden.

Bij levering is het Smeltvuur al gevuld met was voor een brandduur van ca. 36 uur. Het kan probleemloos worden gebruikt en geeft een zeer mooi, zacht licht. Het Smeltvuur zelf is uitgerust met een duurzame, niet-brandbare lont van glasvezels. In Duitsland is Schmelzfeuer een geregistreerd merk.

Granicium®

Granicium beschikt over de karakteristieke eigenschappen van de grondstof graniet. Door het hoge aandeel kwarts en veldspaat is deze keramiek bijzonder robuust en duurzaam.

Alle Smeltvuur-modellen outdoor

In het overzicht ziet u al onze
smeltvuurmodellen voor buiten.